Alaturi de prietenii necuvantatori

Intelegem grija pentru animalute si suntem aici pentru a ne asigura ca cel mai bun prieten al tau este fericit.

Pentru pisici si caini, avem hrana uscata si umeda, castroane, suplimente si vitamine, ansambluri de joaca, culcusuri si sisaluri, litiere si jucarii. Nu am uitat de produsele antiprazitare, perii si piepteni, parfumuri sau produse de igiena. Pentru plimbari scurte sau lungi, iti punem la dispozitie custi, zgarzi, lese, hamuri, botnite si genti de transport.

Pentru speciile de acvariu, iti punem la dispozitie acvarii si toate accesoriile necesare  (decoruri, filtre, fundaluri, incalzitoare, nisipuri, plante de acvariu, pompe, suporturi, tratamente apa), hrana, precum si suplimente si vitamine pentru pesti.

Pentru rozatoare, iti oferim  hranitori si adapatori, custi, hrana, perii si piepteni, dar si produse pentru igiena si cosmetica.

Pasarile exotice si porumbeii sunt, de asemenea, apreciate; astfel, gasesti la noi colivii, hrana, suplimente si vitamine pasari, hranitori si adapatori porumbei, produse pentru igiena pasarilor sau accesorii.

In plus, pentru cabaline, bovine, ovine si reptile, avem suplimente alimentare si vitamine, dar si produse pentru igiena, cosmetica si intretinere. Si nu ne oprim aici; oferta noastra este intr-o continua extindere.

Pentru ca sanatatea este prioritara, venim in sprijinul cabinetelor veterinare cu aparatura medicala de ultima generatie, instrumentar medical de calitate, consumabile medicale cu un foarte bun raport calitate-pret, imbracaminte si incaltaminte medicala. Ne dorim sa avem un parteneriat cat mai echilibrat si iti oferim periodic reduceri de pret, iti stam la dispozitie pentru orice informatie prin intermediul consilierilor nostri bine pregatiti si, nu in ultimul rand, te tinem la curent cu orice noutate prin intermediul blogului si al newsletter-ului.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat