Alături de prietenii necuvântători!

Înțelegem grija pentru animăluțe și suntem aici pentru a ne asigura că cel mai bun prieten al tău este fericit.

Pentru pisici și câini, avem hrană uscată și umedă, castroane, suplimente și vitamine, ansambluri de joacă, culcușuri și sisaluri, litiere și jucării. Nu am uitat de produsele antiprazitare, perii și piepteni, parfumuri sau produse de igienă. Pentru plimbări scurte sau lungi, îți punem la dispoziție cuști, zgărzi, lese, hamuri, botnițe și genți de transport.

Pentru speciile de acvariu, îți punem la dispoziție acvarii și toate accesoriile necesare  (decoruri, filtre, fundaluri, încălzitoare, nisipuri, plante de acvariu, pompe, suporturi, tratamente apă), hrană, precum și suplimente și vitamine pentru pești.

Pentru rozătoare, îți oferim  hrănitori și adăpători, cuști, hrană, perii și piepteni, dar și produse pentru igienă și cosmetică.

Păsările exotice și porumbeii sunt, de asemenea, apreciate; astfel, găsești la noi colivii, hrană, suplimente și vitamine păsări, hrănitori și adăpători porumbei, produse pentru igiena păsărilor sau accesorii.

În plus, pentru cabaline, bovine, ovine și reptile, avem suplimente alimentare și vitamine, dar și produse pentru igienă, cosmetică și întreținere. Și nu ne oprim aici; oferta noastră este într-o continuă extindere.

Pentru că sănătatea este prioritară, venim în sprijinul cabinetelor veterinare cu aparatură medicală de ultimă generație, instrumentar medical de calitate, consumabile medicale cu un foarte bun raport calitate-preț, îmbrăcăminte și încălțăminte medicală. Ne dorim să avem un parteneriat cât mai echilibrat și îți oferim periodic reduceri de preț, îți stăm la dispoziție pentru orice informație prin intermediul consilierilor noștri bine pregătiți și, nu în ultimul rând, te ținem la curent cu orice noutate prin intermediul blogului și al newsletter-ului.

Ne găsești în Craiova, pe Str. Gârlești, nr. 9. Ne poți contacta la numerele de telefon 0727.681.686/ 0351 427 741 sau pe e-mail la adresa office@plusvet.ro.