Modalități de plată

Modalități de plată a produselor achiziționate din magazinul Plusvet

Pentru a achita produsele achizitionate din magazinul medical online Plusvet, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Ramburs la livrare;

Ordin de plata pe baza Facturii Proforma;

Depunere in contul bancar al companiei noastre;

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard);

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

 

1. Plata ramburs sau numerar la sediu

 

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face in lei catre agentul de curierat care efectueaza livrarea, care, in schimbul banilor va va elibera o chitanta. Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON pe zi.

 

2. Plata prin Ordin de plata

 

La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre SC Klasse Jobs Consulting SRL, detinatoarea magazinului medical online Plusvet, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul SC Klasse Jobs Consulting SRL.

 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, intr-unul dintre conturile de mai jos.

 

Numele societatii: Klasse Jobs Consulting SRL

Cod de inregistrare fiscala: RO21905665

 

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING Craiova

Cont bancar: RO32 BRDE 170S V450 9782 1700, deschis la BRD Craiova

 

Pe langa contul de mai  sus, Klasse Jobs Consulting SRL va pune la dispozitie si un cont deschis la Trezoreria municipiului Craiova. Plata in acest cont este rezervata exclusiv entitatilor juridice cu capital de stat:

 

Numele societatii: Klasse Jobs Consulting SRL

Cod de inregistrare fiscala: RO21905665

RO49 TREZ 2915 069X XX01 5135, deschis la Trezoreria municipiului Craiova

 

Pentru a evita atribuirea gresita a platii, va rugam sa mentionati pe ordinul de plata numarul Facturii Proforma.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

3. Depunerea direct in cont

 

Plata se face in baza facturii proforma emise de catre SC Klasse Jobs Consulting SRL, detinatoarea site-ului www.plusvet.ro, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul SC Klasse Jobs Consulting SRL:

 

Numele societatii: Klasse Jobs Consulting SRL

Cod de inregistrare fiscala: RO21905665

 

Cont bancar: RO31 INGB 0000 9999 0827 6684, deschis la ING Craiova

Cont bancar: RO32 BRDE 170S V450 9782 1700, deschis la BRD Craiova

 

Livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul societatii a contravalorii facturii Proforma.

 

Pentru a evita atribuirea gresita a platii, va rugam sa mentionati pe ordinul de plata numarul Facturii Proforma.

Plata prin depunere in cont efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta sub conditia mentionarii pe Ordinul de Plata a entitatii juridice platitoare, nu a persoanei fizice care efectueaza depunerea.

 

Ne rezervam dreptul ca, in cazul anumitor comenzi, sa solicitam plata in avans, partial sau integral.

 

 

4. Plata online cu card bancar

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

5. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 4 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

 

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

- Rate fara dobanda  

- perioada de gratie de pana la 56 de zile

- comision zero la toate cumparaturile   

- plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 

Prin card de credit emis de BCR:

 

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website https://plusvet.ro si beneficiezi de oferta standard de  4 rate fara dobanda!

 

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar"introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•             Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

 

  

Prin card de credit emis de BRD Finance

 

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)


Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la 
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”